Dobrovolnické centrum červen

Setkání dobrovolníků před prázdninami bude ve čtvrtek 21.6.2018 od 15.30 v Galerii a vinotéce u Kotýnků. Opět máme zajímavého hosta–přijde Mgr. Miro Kadlubiec, který se profesně dlouhodobě věnuje oblasti péče o duševní zdraví a působí ve Vsetíně. Téma: „ODVAHA BÝT VE SVĚTĚ MĚNÍCÍCH SE HODNOT“ (K čemu pevnému se lze vztahovat).  Vstup je volný, přijďte se zeptat, co vás zajímá.

V pátek 22.6.2018 se koná celokrajská akce DEN DOBROVOLNICTVÍ PARDUBICKÉHO KRAJE, a to v Pardubicích na Třídě míru po celý den. Svoji činnost a možnosti pro dobrovolníky bude představovat všech 18 dobrovolnických center našeho kraje. Pokud budete v Pardubicích, určitě se přijďte podívat.

Na prázdniny hledáme krátkodobé dobrovolníky – mladší a starší, kteří mají jednu hodinu týdně k návštěvě seniorů v Domově u fontány. Stačí si chvíli popovídat, přečíst pár stránek knížky nebo se projít po zahradě. A k tomu úsměv – to zvládneme všichni J. Kontaktujte nás na tel. 731 402 371 nebo přijďte přímo do domova, koordinátorka v DUF Mgr. Marie Holeková Vám přímo na místě vše ráda ukáže.

Ing. Mgr. Zdenka Kumstýřová, koordinátorka DC