Ocenění našich dobrovolníků

Pardubický kraj každoročně pořádá v Pardubicích při příležitosti mezinárodního dne dobrovolnictví Galavečer pro dobrovolníky a letos to bylo 4.12.2017. Za naše dobrovolnické centrum byli nominovaní: Marie Vaničková, Iva Immerová a Radim Navrátil. První jmenovaná získala zvláštní cenu krajského radního Ing. Pavla Šotoly za svoji mimořádně aktivní dobrovolnickou práci v Domově u fontány. Na našem setkání den poté byli pak oceněni všichni naši aktivní dobrovolníci.  Gratulujeme a děkujeme všem! Pokud máte zájem o dobrovolnictví, scházíme se s dobrovolníky každý poslední čtvrtek v měsíci v Galerii a vinotéce u Kotýnků od 15.30. V lednu to bude 25.1.2018 a pozvali jsme hosta MUDr. Vítka Ullrycha. Téma setkání bude TRADIČNÍ ČÍNSKÁ MEDICÍNA OČIMA ONKOLOGA. Vstup volný.