Prázdniny 2017  v Jakub klubu

Poslední měsíc letošního školního roku jsme věnovali vylepšování známek na vysvědčení. Hodně jsme tvořili, malovali obrázky, vybarvovali mandaly, hráli společenské hry. Při těchto činnostech jsme rozvíjeli dovednosti dětí. V klubu máme nové dobrovolníky, kteří nám pomáhají při práci s dětmi, věnují jim svůj čas. Pomáhají s vařením, školními dovednostmi a zábavnými aktivitami.

Proběhlo tvoření triček ubrouskovou technikou, které mělo velký úspěch. Se školním rokem jsme se rozloučili opékáním buřtů na zahradě.

Letní prázdniny jsou tu! Přišel čas odpočinku, relaxace a zábavy pro děti. Na toto období se děti těší snad nejvíce. Proto i my v Jakub klubu se budeme věnovat zejména zábavě. Cílem bude načerpat novou sílu na září, získat nové zážitky a najít nové přátele.

V průběhu prázdnin se děti mohou těšit na výlety za zábavou i za zvířátky. Čeká nás také práce v klubu, protože je třeba provézt řádný úklid. Během letních prázdnin se bude intenzivně pracovat na vylepšení naší zahrady, kde bude postavena krásná pergola.

Od září nás čeká mnoho nového. Ale o tom až příště…

Otevírací doba o letních prázdninách bude PO-ČT od 11:00 – 15:00. Těšíme se na vás!

Mgr. Mirka Škávová, vedoucí Jakub klubu