Co jsme zažili o prázdninách:

Na začátku prázdnin uspořádala naše organizace pro děti čtyřdenní zážitkový pobyt v Jinolicích. Na tomto pobytu se sešly děti ze služeb PODPORA PRO PĚSTOUNY, PODPORA RODINY – sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi a Jakub klubu.

Vzhledem k vysokým teplotám jsme se hned první den koupali v Oborském rybníku, který se nachází v rekreačním areálu Eden, kde jsme byli ubytovaní v chatkách. Po večeři jsme se šli projít kolem dvou dalších rybníků Němeček a Vražda. Druhý den pobytu jsme se vydali na 8 km trasu po Hruboskalsku a navštívili jsme hrad Valdštejn. Třetí den jsme trávili v rekreačním areálu, kde jsme měli pro děti připravenou řadu různých her a soutěží.

Na konci července jsme pro děti uspořádali jednodenní výlet do Prahy. Na tomto výletu se opět sešly děti z výše uvedených služeb. Nejmladší účastnici ze služby PODPORA PRO PĚSTOUNY byly teprve 4 roky. Děkujeme Kulturnímu fondu města Přelouč, který nám poskytl na uskutečnění zážitkového pobytu i výletu finanční příspěvek.

Mgr. Pavlína Křepská, vedoucí služby PODPORA PRO PĚSTOUNY