Podpora rodiny, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi 2018

Začali jsme nový rok. Zatím je neposkvrněný a neopotřebovaný. Otvírá se před námi něco nového. V nové skutečnosti čekáme příslib, že se všechno v nás obnoví a že to bude lepší. První hodiny nového roku už zase odplynuly do minulosti. Tak se i to nové každou sekundou zase opotřebovává. Přejeme všem, aby přijímali to nové, co se nabízí, novým srdcem, tak aby to mohlo růst. Modlíme se za všechny, aby obnovili svá srdce, vztahy, přátelství, partnerství a vztahy mezi spolupracovníky. Máme tu novou šanci vydat se společně po nových cestách, aby to nové v nás mohlo růst. Prosíme o požehnání pro tento nový rok, ať se stane rokem spásy, ve kterém se uzdraví, co je zraněné, ve kterém se zacelí, co je rozbité, a ve kterém vyrazí k novému životu to, co ustrnulo.