Služba podpora rodiny - Jak oslavíme Velikonoce?

Tradičně! Už po páté se s rodinami sejdeme na Zelený čtvrtek, děti mají prázdniny, využijeme toho a začneme už dopoledne. V Jakub klubu budeme mít prostor, protože děti, které Jakub navštěvují jedou na výlet. S rodinami si vyrobíme něco jarního pro radost a na zahradě budeme hledat ukrytá Velikonoční překvapení. Občerstvení na setkání pořídíme z prostředků Tříkrálové sbírky – DĚKUJEME.

Na závěr se půjdeme podívat na farní zahradu na ovečky a jehňátka. A jestli nám počasí dovolí, zapálíme malý Velikonoční oheň, abychom v něm spálili všechno, co nás tíží. Ať už to jsou naše staré konflikty, zranění, předsudky, přehrabování se ve starých záležitostech, nebo vazby na lidi, které nejsou v pořádku. My křesťané víme, že „Vítězství je vždy jisté. Ráno o Velikonocích láska zvítězila nad nenávistí, přátelství nad zradou, život nad smrtí.“

Rita Levinská, vedoucí služby Podpora rodiny