Advent 2022 Podpora pro pěstouny
17. prosince 2022 Charita Přelouč

Advent 2022 Podpora pro pěstouny

rok 2022 jsme úspěšně zakončili s našimi pěstounskými rodinami adventním setkáním, kam za námi zavítal Mikuláš s andělem a čertem. Děti si na tomto setkání mohly vyrobit sněhuláka, sněhovou vločku nebo domeček z papíru. Kdo chtěl, mohl si i zasportovat v tělocvičně

V polovině prosince nás v kanceláři navštívil pan Tomáš Dohnanský ze Sezemic a přivezl hromadu dárků pro děti z našich služeb od dárců, kteří se zapojili do akce Dárky v krabici od bot. Velké poděkování patří panu Dohnanskému, který celou akci pro Charitu Přelouč zorganizoval a všem dárcům, kteří přispěli nějakým dárečkem.

Co bude dál?

V roce 2023 bychom chtěli nadále poskytovat služby pěstounským rodinám, být jim nablízku, když potřebují poradit nebo se jen vyzpovídat. Stále s nimi chceme sdílet jejich životy, které jsou změněné přijetím dětí do rodiny, ať už se zprostředkovanými pěstouny nebo nezprostředkovanými (např.: prarodiče mají v pěstounské péči svoje vnouče, protože rodiče se z nějakého důvodu o ně nemohou postarat). Těšíme se na společně strávený čas s dětmi, které v pěstounské péči vyrůstají, během návštěv pracovnic v rodině, na našich výletech nebo zážitkovém pobytu.

Nejdůležitější informace na závěr:

V roce 2023 oslaví služba PODPORA PRO PĚSTOUNY 10 let od svého založení.

Mgr. Pavlína Křepská

vedoucí a sociální pracovnice