Kde a kdy potkáte Tři krále
3. ledna 2020 Charita Přelouč

Kde a kdy potkáte Tři krále

O prvním lednovém víkendu, tedy v sobotu 4. ledna 2020, vypukne v Přelouči a okolních obcích Tříkrálová sbírka. Do našich domovů zavítají Tři králové, kteří Vám budou přát štěstí, zdraví a pokoj. Děkujeme, že jim otevřete dveře svého domu a také, že se rozhodnete přispět jakoukoliv částkou do kasiček koledníků a tím podpořit i činnost Charity.    

Hned první lednovou sobotu potkáte Tři králové ve Štěpánově, Turkovicích, Brlohu, Kolesách, Řečanech nad Labem, Živanicích, Dědku, Cholticích, Svinčanech, Volči, Kasalicích, Krasnici, Mokošíně, Strašově, Semíně, Sopřeči, Jedousově, Lohenicích, Tetově a Újezdu u Přelouče. 

V neděli pak v Bumbálce, Sovoluskách, Rohovládově Bělé, Pravech, Přepychách, Břehách, Veselí, Valech, Mělicích, Litošicích, Urbanicích, Vyšehněvicích a Malých Výklekách.

V pondělí budou děti ze základních škol přát lidem v obcích Bílé Vchýnice, Hlavečník, Chvaletice, Klenovka, Zdechovice, Žáravice, Tupesy, Trnávka, Škudly, Lipoltice, Pelechov, Seník, Selmice, Lhota pod Přeloučí, Kozašice, Jankovice, Kladruby nad Labem a Komárov. 

V Přelouči se bude koledovat zejména v pondělí a v úterý 6. a 7. ledna 2020. O víkendu však nějakou skupinku v některých ulicích potkáte. Poslední obcí, kde proběhne Tříkrálová sbírka, budou ještě Kladruby nad Labem, kde plánují koledovat po dva dny. Pokud koledníky nepotkáte, ozvěte se nám a některou ze skupinek k vám nasměrujeme. 

Děkujeme za vaši štědrost. Každá koruna pomáhá!

+K+M+B 2020

Mgr. et Bc. Miroslava Škávová

vedoucí a sociální pracovnice
Tel.: 731 598 915 E-mail: 8bEy9-5nW5FuRfenW7c-6b9dTaxhTZhaa8FhTj