3. července 2020 Charita Přelouč

Červen 2020 Jakub klub

Červen jsme v Jakub klubu začínali velmi pozvolna a s menší návštěvností. Postupným dalším rozvolňováním věříme, že se situace bude lepšit. Během prázdnin bude klub otevřen PO až ČT od 10:00 do 15:00 hodin

Na letní prázdniny jsme původně plánovali tábor v nedalekém kempu Seč. Bohužel, neočekávaná situace naše plány zcela změnila. Připravili jsme si proto na měsíc červenec a srpen náhradní plán, a tím jsou hned 4 výlety! V červenci se podíváme do Herolandu, což je dětský zábavní park nedaleko Kutné Hory. Pro děti je zde připravené velké dětské hřiště, trampolíny, šlapokáry, vodní svět, obří pískoviště, velká pirátská loď, houpačky a mnoho dalších atrakcí, včetně třeba jízdy na koních!  Druhý červencový výlet je do ZOO Chleby. Zoo se nachází v okrese Nymburk, jedná se o malou a rodinnou ZOO. Na srpen jsme také připraveni. Děti se mohou za příznivého počasí těšit na koupání v okolí Přelouče. Dále pak chystáme výlet na Kunětickou Horu. Děti se můžou těšit na zvířátka v okolí a navštívíme Perníkovou chaloupku. Co říkáte na naše plány? Neváhejte a přidejte se k nám, čeká nás společně spousta dobrodružství a zážitků! Těšíme se na Vás!

Aneta Šindelářová, DiS