Staňte se Ježíškovým vnoučetem pro křehké seniory na Přeloučsku
24. října 2023 Charita Přelouč

Staňte se Ježíškovým vnoučetem pro křehké seniory na Přeloučsku

Ježíškova vnoučata dělají radost seniorům po celé České republice již mnoho let. Letošní ročník je ale přeci jen jiný. Díky projektu PAMPELIŠKA, který pomáhá ulehčit život křehkým seniorům na Přeloučsku, můžete letos udělat krásné Vánoce seniorům, kteří žijí v našem okolí.

Parfém s lehkou květinovou vůní, elektrický depilační strojek nebo kvalitní prášek na praní. To jsou příklady přání, která mají křehcí senioři na Přeloučsku. A možná právě i díky Vám letos najdou tento dárek pod svým vánočním stromkem.

vmoučata

Projekt Pampeliška vznikl letos v září pod naší Charitou Přelouč.

„Pampeliška existuje, aby pomáhala ulehčit život křehkým seniorům, kteří žijí v našem okolí. Chceme plnit přání, chceme podat pomocnou ruku ve chvíli, kdy se senior dostane do tíživé finanční situace. Mám velkou radost, že se nám již letos podařilo navázat spolupráci s Ježíškovými vnoučaty a kdokoli z nás tak může udělat radost babičce nebo dědovi, který žije v Přelouči a blízkém okolí,“ sdělila zakladatelka a vedoucí projektu Pampeliška Daniela Stráníková. 

Chcete-li zjistit, jak Pampeliška pomáhá a co chystá pro nadcházející rok, navštivte naše stránky www.pampeliskaseniorum.cz nebo naši facebookovou stránku s názvem PAMPELIŠKA.