Co se děje v Jakub klubu
7. března 2022 Charita Přelouč

Co se děje v Jakub klubu

Měsíc únor můžeme nazvat jako jablíčkový, protože jsme s dětmi pekli štrúdl, a to hned dvakrát. Také si děti pochutnaly na jablečném dezertu a také třeba na opečených bagetkách s kuřecím masem a zdravou zeleninkou. V klubu jsme tvořili Valentýnky pro rodiče a děti vyrobily také pro pracovnice, čímž nám udělaly velkou radost. Velmi hojně se v klubu stavělo lego, čímž se děti učí trpělivosti a také práce s plánkem, která pro ně není úplně jednoduchá. Výsledkem jsou krásné výtvory. Hodně v kurzu jdou teď společenské hry, děti si oblíbily fotbálek a černého Petra. Děti se věnují také sportovním aktivitám, což je ku prospěchu jejich zdraví. Na Vánoce jsme dostali od firmy Lego několik stavebnic pro děti, děkujeme!

Březen bude v klubech zaměřen na téma přátelství a vztahy, které jsou horkým tématem v klubu. Reagujeme tak na časté spory mezi dětmi, kdo s kým může kamarádit a kdo ne. Budeme klást důraz na toleranci a vzájemný respekt.

Do Jakub klubu 18 zavítalo několik nových mladých a jejich cílem je zejména podpora ve školních dovednostech, následné vzdělávání  a podpora v zaměstnání.

POZVÁNKA NA DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
PŘI PŘÍLEŽITOSTI 20 LET JAKUB KLUBU

Dne 8.4.2022 bude náš klub slavit krásných 20 let. Tyto narozeniny oslavíme společně i s dětmi v klubu 7.4.2022 od 14:00. Těšit se můžeme na pěvecké vystoupení našich dětí a na taneční vystoupení. Na oslavě nebude chybět hudba a něco dobrého na zub. J Všichni jste srdečně zváni.

 

Mgr. et Bc. Miroslava Škávová

vedoucí a sociální pracovnice
Tel.: 731 598 915 E-mail: 8bEy9-5nW5FuRfenW7c-6b9dTaxhTZhaa8FhTj