5. října 2020 Charita Přelouč

DobroCentrum Přelouč

S dobrovolníky od října zahajujeme pravidelné programy pro seniory, nakolik nám to dovolí aktuální situace epidemie koronaviru. PC KLUB pro seniory s panem Pultrem každou středu v čase 9-11 v Jakub klubu. PC KLUB vede pan Pultr již 12 let! Děkujeme. Relaxační cvičení pro seniorky s Irkou Staňkovou každý čtvrtek 17-18, nově v tělocvičně pod jídelnou gymnázia. Paní Staňková vede toto cvičení již 8 let! Taky děkujeme. Německá konverzace pro seniory každou středu 14-15 na faře, nebo podle domluvy. Hodiny němčiny pro seniory vedeme od roku 2003! Každý rok se našlo 2-5 seniorů, poslední 3 roky pouze 2. Uvítáme dalšího zájemce. Čteme si jednoduché zajímavé texty apod. V případě zájmu obnovíme program SENIOR A CHYTRÝ MOBIL v úterý 16-17 v Jakub klubu 18.

Zveme nové zájemce, a pokud chcete více informací, zavolejte na tel. 731 402 371. Nově zveřejňujeme pravidelně aktivity DC na FB Dobrocentrum Přelouč. Můžete nás sledovat, každé pondělí večer přichází novinka.

Hledáme taky nové dobrovolníky, kteří mají chvilku času pro druhé a najdou odvahu se nám ozvat. V listopadu připravujeme kurz základů psychologie a efektivní komunikace pro nové dobrovolníky s psycholožkou Mgr. Evou Bicanovou a to v sobotu 14.11.2020 v Jakub klubu v čase 9-15. Kurz doporučujeme studentům, kteří chtějí studovat psychologii nebo příbuzné obory a potřebují k přijímajícím zkouškám potvrzení.

Ing. Mgr. Zdenka Kumstýřová

Ing. Mgr. Zdenka Kumstýřová

ředitelka
E-mail: g_rx1Z2cbfFDabenW7c-6b9dTaxhTZhaa8FhTj