3. listopadu 2019 Charita Přelouč

Jakub klub 18 říjen 2019

Říjen jsme v Jakub klubu 18 věnovali mladým lidem a jejich budoucnosti. Proto se i téma měsíce jmenovalo „Moje budoucnost“. Na toto téma byly připraveny různé aktivity zaměřující se na vzdělání, zaměstnání a praxi mladých lidí, kteří se připravují na svůj budoucí samostatný život. Mladí lidé by měli vědět, jak si představují svou budoucnost a měli by se umět orientovat v dnešním „chaotickém“ světě.  A my je na to rádi připravíme.

Na měsíc listopad máme připravené téma – „Závislosti (drogy, kouření), aneb moderní je nekouřit“. Toto téma bude zaměřeno spíše na prevenci. Při různých aktivitách probereme s mladými lidmi nebezpečí a důsledky závislostí na drogách, cigaretách nebo alkoholu. Zaměříme se na předcházení rizikového chování v důsledku návykových látek a v rámci volnočasových aktivit si s mladými lidmi popovídáme o jejich zdraví a bezpečí, které právě ona závislost ohrožuje.

Takže pokud se i Ty chceš dozvědět něco na toto téma, a ještě mnohem víc, neváhej a přijď za námi do klubu.