Přelouč běží pro pěstouny 2022
12. září 2022 Charita Přelouč

Přelouč běží pro pěstouny 2022

  po úspěšném loňském běhu v Přelouči jsme se rozhodli v letošním roce opět zapojit do Týdne (pro) pěstounství, který se koná napříč celým Pardubickým krajem pod názvem „Rozběháme pěstounství“ uspořádáním dalšího běhu.   V Přelouči jsme běh nazvali PŘELOUČ BĚŽÍ PRO PĚSTOUNY. Účastí na běhu bychom rádi symbolicky podpořili právě pěstouny.

 

plakat_210x297IMG_6938IMG_6937

Kdy běh můžete absolvovat: v týdnu od 12. do 18. 9. 2022

Kde se uskuteční: v lese Slavíkovy ostrovy

Start začíná na adrese Za Tratí 302, Přelouč, za železničním podchodem směr Slavíkovy ostrovy, pokračuje po lávce přes Labe, kolem slepého ramene Labe a vrací se cestou kolem řeky.

Cíl se nachází na stejném místě jako start. Přesný popis trasy i s fotografiemi naleznete na našich webových a facebookových stránkách. Samotná trasa bude viditelně označena. 

Celková délka trasy činí 2,3 km.

Přihlašování na jednotlivé běhy bude probíhat elektronicky. Na uvedeném odkaze si vyberete, jakého běhu se chcete zúčastnit (v našem městě: Přelouč běží pro pěstouny). Běh můžete absolvovat kdykoliv během týdne. Startovní číslo dostanete emailem elektronicky ve formátu PDF k vytištění. Po doběhnutí zašlete informace o uběhnutém čase a budete zařazeni do výsledkové listiny daného závodu. Uběhnuté kilometry se budou sčítat do celkového počtu uběhnutých km na podporu pěstounství. Naše trasa v Přelouči je vhodná pro běžce, chodce a děti na kolech. Domníváme se, že se trasa dá zvládnout i se sportovním kočárkem, i když v jednom místě je obtížnější terén.  

V Přelouči běh organizujeme ve spolupráci s orgánem sociálně-právní ochrany dětí Městského úřadu Přelouč.

Pokud se s námi budeme chtít potkat na trase, tak sledujte naše webové a facebookové stránky, kde v září zveřejníme termín a čas. Pro děti, které s námi společně absolvují běh, budeme mít připravené drobné odměny.

Pro bližší informace ohledně běhu můžete sledovat v září naše webové stránky: https://prelouc.charita.cz/ nebo náš facebook Charita Přelouč.

 

V rámci Týdne pro pěstounství se s námi můžete setkat i v sobotu 17. 9. 2022 na akci: DABING – 28. ročník udílení cen Františka Filipovského, kde budeme mít stánek s aktivitami pro děti a kde si naše pracovnice s vámi rády promluví na téma pěstounské péče.

A také o dobrovolnictví v rámci našeho DOBROCENTRA.

Těšíme se na setkání s Vámi. 

 

Mgr. Pavlína Křepská

vedoucí a sociální pracovnice
Tel.: 731 598 913 E-mail: _8IvZ.546krz9956LTCBV-2%65pk87j7%5pJ